Audition

Musicalgruppen Bredgade inviterer til auditions på den mest lyserøde feel-good musical, verden har set: Legally Blonde. Musicalen er baseret på filmen fra 2001 af samme navn med Reese Witherspoon i hovedrollen som den forelskede Elle Woods, der søger ind på Harvard Jurastudiet for at genvinde sin ekskæreste, men ender med så meget mere.
Den 18. og 19. august afholdes der auditions på Randers EgnsTeater. Tilmelding foregår her på siden, hvorefter du vil modtage en mail med præcis mødetid og -sted.

Roller

Elle Woods (Hovedrolle): Pige, 18-25

Den typiske blondine fra Malibu. En overstadig collegepige, der følger efter sin ekskæreste til Harvard Jura og opdager, at hun har mere at tilbyde verden end et kønt ansigt og en ukuelig livsglæde. Hun er meget elskelig, målsat, sårbar, energisk og udadvendt. Skal kunne danse og kunne belte. Skal være komfortabel med at kysse på scenen og være tryg ved hunde.

Stemme: Mezzosopran

Emmett Forrest (Birolle): Mand, 20-25

Emmett er en intelligent, følsom og tiltalende jurastuderende. Han ender med at tage Elle til sig og tror på hende, når ingen andre ser ud til at gøre det. Skal være komfortabel med at kysse på scenen. En stærk sanger/skuespiller med god komisk timing.

Stemme: Tenor

Paulette Buonofuonte (Birolle): Kvinde, 35-45

Den omsorgsfulde, optimistiske og akavede ejer af den lokale salon med flair for komisk timing. Hun bliver venner med Elle og længes efter at gifte sig med en mand fra Irland. Hun og Elle hjælper hinanden med at nå deres drømme. Skal være komfortabel med at kysse på scenen og være tryg ved hunde. En stærk sanger med stærk belt, der passer til hendes personlighed.

Stemme: Alt

Professor Callahan (Birolle): Mand, 45-55

Harvards autoritære og manipulerende juraprofessor uden moral. Skal være komfortabel med at kysse på scenen. Callahan bør være karismatisk men kunne skifte på en tallerken til at være en forkastelig haj.

Stemme: Baryton

Warner Huntington III (Birolle): Mand, 20-25

Elles attraktive og charmerende men meget selvoptagede ekskæreste. Han vil gøre hvad som helst for at opnå sin drøm om at blive senator - inklusive at knuse Elles hjerte. Skal være komfortabel med at kysse på scenen.

Stemme: Tenor

Vivienne Kensington (Birolle): Kvinde, 20-25

En smart, kløgtig og snobbet jurastuderende - og Warners forlovede. Føler sig truet af Elles tilstedeværelse på Harvard men ender med at blive hendes ven. Skal være komfortabel med at kysse på scenen. Skal kunne belte.

Stemme: Mezzosopran

Brooke Wyndham (Birolle): Kvinde, 25-35

Et træningsmogul og tidligere medlem af Delta Nu. Hun er energisk, karismatisk og tiltalt for mord. Skal kunne belte og at være i god form.

Stemme: Mezzosopran

Kyle B. O'Boyle (Birolle): Mand, 30-40

Kyle er et charmerende og flot UPS-bud i god fysisk form. Skal være komfortabel med at kysse på scenen. Dans er et plus.

Stemme: Talt rolle

Enid Hoops (Birolle): Kvinde, 20-30

Enid er en jurastuderende med stærke holdninger. Skal have god komisk timing.

Stemme: Mezzosopran

Pilar/Serena/Margot (Biroller): Piger, 18-25

Pilar, Serena og Margot er Elles bedste veninder og Delta Nu-søstre. Pilar er den frække, men fornuftige. Margot er den knapt så begavede og er meget glad for fyre. Serena er den energiske cheerleader med jødiske rødder. Pigerne følger også Elle gennem forestillingen som hendes "græske kor". Skal være gode sangere og dansere med komisk timing og masser af energi.

Stemmer: Mezzosopraner

Ensemble: Drenge/Piger, 15-35

Medlemmer af Delta Nu, jurastuderende, Græsk kor, dansere.
Ensemblet udfylder også en eller flere karakterer gennem forestillingen.

Stemme: Baryton/Tenor/Alt/Mezzosopran/Sopran


Bemærk: den noterede alder er tænkt som spillealder og er kun vejledende.

Hvad skal jeg forberede?

Når du tilmelder dig, skal du forberede en sang af de to, vores auditionpanel har valgt ud:
Alle kvinder kan vælge enten "Pulled" fra The Addams Family eller "Good Morning Baltimore" fra Hairspray.
Alle herrer kan vælge mellem "Purpose" fra Avenue Q eller "It's Your Wedding Day" fra The Wedding Singer.
Sangene kommer med et backingtrack, der sendes ud sammen med bekræftelserne på auditions. Hver sang sendes ud i en højere og en dybere udgave, således at alle kan vælge hver sang.
Derudover skal du medbringe en monolog eller dialog efter eget valg på max. tre minutter.

Det er ikke et krav, at alle er fantastiske dansere fra starten, men alle kommer gennem en respektiv danse-, sang- og dramaaudition. Det samme gælder for dansere, der ikke betragter sig selv som sangere. Du bedes derfor også medbringe tøj, der ikke hæmmer eller skjuler dine bevægelser.

Navn:
Email-adresse
(al information kommer på email):
Telefon:
Alder:
Tidligere produktioner:
(Angiv venligst "Titel - Gruppe/scene - År")
Jeg vil gerne op:
(Vælg gerne flere)

Kan du slet ikke deltage de
mulige tidspunkter, kan du
vælge at sende en videoaudition.
Tjek da denne boks af.
Lørdag d. 18. august
Mellem 9.00 og 11.00
Mellem 11.00 og 13.00
Mellem 13.30 og 15.30
Mellem 15.30 og 17.30
Søndag d. 19. august
Mellem 9.00 og 11.00
Mellem 11.00 og 13.00
Mellem 13.30 og 15.30
Mellem 15.30 og 17.30

Videoaudition