Medlemmer

Hvor har du set dem før? Hvad laver de i Bredgade? Alt det kan læses her, hvor alle Bredgades medlemmer bliver offentliggjort.
Det er muligt for alle at blive medlemmer af gruppen - uanset om det er med et ønske om at stå på scenen og synge røven ud af bukserne eller medvirke til at scenen bliver levende som scenograf. Det eneste du behøver er lysten til at være med og så at melde dig ind her.

Annika Søndergaard-Albinus

Skuespiller

Annika har inden for det seneste år medvirket i Randers Statsskoles opsætning af South Pacific. Derudover synger hun sopran i Sct. Peders Kirkes Ungdomskor og er også ansat i Sct. Peders Gudstjenestekor.

Tidligere medvirket i:
MyWay-festival 2015
South Pacific

Isabel Madsen

Kasserer - Bestyrelsesmedlem

Isabel er Bredgades upartiske medlem; hun har med ganske sparsom teatererfaring fået blod på tanden, men har ellers baggrund inden for koncerter og kulturskabelse. Med et naturligt flair inden for administration er Isabel også en fin kontrast til det kreative maskineri, som resten af Bredgade repræsenterer, og hun er ikke sky for at holde de andre i ørene.

Tidligere medvirket i:

Jonas Horn

Formand - Skuespiller

Jonas kan findes to steder: på scenen eller på computeren. Han brænder for musicalgenren og bruger den i administrationen af foreningen og koordinerer dens aktiviteter - hele tiden med blikket på det næste skridt. Versatilt har han en finger med i alt fra design af scenografi over programmering af hjemmesiden til musikalske arrangementer.

Tidligere medvirket i:
Spring Awakening
West Side Story
MyWay-fetival 2015
Cassazione

Lina Kofoed Romanini

Produktionsleder - Skuespiller

Musicalgruppen Bredgade er en skæv forening, som jeg glæder mig til at være med til at forme. Jeg synes, både musical-aspektet og det organisatoriske bag forestillingerne er enormt spændende, og derfor er det et projekt, som gør mig i godt humør at arbejde med. Derudover har jeg masser af organisatoriske erfaring fra al den tid jeg bruger på at være politisk aktiv.

Tidligere medvirket i:
Spring Awakening
Musicalen om David
Musicalen om Jonas

Pernille Berg Lassen

Illustrator - Stage Manager

Pernille er overbevidst om at hun blev født med en blyant i hånden: hun elsker at tegne, skrive og skabe med grafit, klister og farve. Efter otte måneder i London, tilegnede hun sig stor viden om alt på den internationale kunstscene, glæder Pernille sig til at arbejde med Musicalgruppen Bredgade og håber på et stort fremmøde til deres næste forestilling (or some puppets will get shot!)

Tidligere medvirket i:
ARoS Kunstmuseum 2010, 2012, 2014
Kunstholdet Under Broen
Randers Kunstmuseums Ungeråd

Sarah Emilie Højmark Mundt

Skuespiller - Bestyrelsesmedlem

Teater og musicals er en stor del af mit liv. Det er en rigtig god måde at møde nye mennesker og samtidigt få lov til at udfolde sig i det man er allerbedst til. Der er plads til så mange forskellige personligheder og evner, og jeg nyder at stå på scenen ligeså meget som jeg nyder at være foran eller bag scenen som koreograf eller kostumeansvarlig.

Tidligere medvirket i:
Tre Små Piger
Spring Awakening
Jorden Rundt på 80 Dage
Gys i Blomsterbutikken