Om Bredgade

Det kan være vildt hårdt, det kan være svært og det kan mærkes dagen efter. Musicalteater.
Musicalgruppen Bredgade er en forening med et klokkeklart formål: At producere musicals til hele Randers af høj kvalitet. Om man selv vil udvikle sit kunstneriske talent eller nyde at se andre gøre det, er til gengæld et frit valg. Hvert år producerer vi en ny stor musical, hvor alle involverede igennem forløbet har haft muligheden for at udvikle deres talent som musicalperformer, kunstner, musiker eller noget tredje.

Siden 2015 har vi i Bredgade skabt oplevelser for medvirkende såvel som publikum. Alle i Bredgade byder ind med deres egne evner og en interesse for at udvikle dem. Ved siden af at producere musicals fungerer foreningen på den måde sideløbende også som en talentudviklingsplatform, og vi har siden start haft kunstmalere og makeup artister såvel som musicalperformere og dansere igennem samt en gruppe, der har arbejdet med økonomien og planlægningen bag en produktion. Det kræver en kæmpe holdindsats at skabe et så stort produkt som en musical. Er du også interesseret i at komme med på holdet, kan du finde ud af mere her.

Forkærligheden for alt fra Disney-film over klassiske kærlighedshistorier til moderne rockmusicals skinner stærkt igennem, og gruppens alsidige smag lægger op til kreative fortolkninger og gennemarbejdede produktioner.

Tidligere produktioner inkluderer:
Spring Awakening - 2017
RENT - 2018
Legally Blonde - 2019
Madagascar - 2019